Dragi starši in učenci.

Še zelo malo je do takrat, ko bo ponovno zazvonil šolski zvonec in naznanil pričetek novega šolskega leta 2022/2023. Naši šolski hiški tako ne bo več dolgčas, saj bo znova zaživela ob vedoželjnosti učencev, z življenjem in delom, s smehom in otroškimi koraki. Mi že komaj čakamo, da pričnemo stopicljati po šolski poti in pisati novo poglavje v zgodbi učenosti v naših krajih.

Zlasti v teh časih je zelo pomembno sodelovanje vseh dejavnikov v vzgoji in izobraževanju. Starši in učitelji moramo hoditi z roko v roki, kajti le na tak način bomo pripomogli, da bodo naši otroci razvili svoje potenciale in pridobili ustrezna znanja. Obljubljamo, da bomo tudi v tem šolskem letu dober sogovornik in bomo vedno na voljo za morebitna vprašanja in zagate. Nadejam se dobrega sodelovanja in povezovanja, kajti ravno to je ključ do uspeha. Naloga vseh nas je namreč, da otrokom pustimo, da so radovedni, da pridobijo lastne izkušnje, se učijo iz svojih napak, mi pa jim bomo ob tem stali ob strani in jim kazali smer. Od njih ne pričakujmo preveč, niti ne premalo. Verjamem, da se bodo z našim povezovanjem razvili v dobre, sočutne in ustvarjalne osebe.

Čaka nas torej veliko novih dogodivščin, uspešnih zgodb in usvojenih znanj, za katera vem, da bodo našim vedoželjnim otrokom ostala za zmeraj. Zagotovo bomo skupaj s strokovnimi sodelavci še naprej sledili aktualnim smernicam za kakovosten razvoj vzgojno-izobraževalnega procesa.

Izjemno se veselim razposajenega smeha in novih obrazov, ki bodo z našimi prvošolčki v šolsko hiško prinesli novo energijo in elan. Nikoli ne pozabite, da so naši otroci kakor grozdki na trsu, ki se bodo kmalu zabohotili na našem haloškem gričevju: čisto vsak od njih dozori ob svojem času.

Naj bo novo leto 2022/2023 uspešno, produktivno in radovedno! Lepo vas pozdravljam in vam pošiljam veliko sončka, tako zunanjega kot tudi notranjega.🌞🌼🌞

S spoštovanjem,ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)