Čebelarsko društvo Cirkulane, v okviru katerega poteka na šoli čebelarski krožek na naši šoli, se je skupaj z čebelarskim društvom Zavrč in Občino Zavrč prijavilo na razpis za pridobitev učnega čebelnjaka.

Da bomo na razpisu uspešni pa lahko pripomorete tudi vi, dragi učenci, starši in vsi ljudje dobre volje, ki vam je mar za ohranjanje narave.

Na spletni povezavi  (https://www.prva.si/druzbena-odgovornost/dan-prihodnosti/prvacebela-glasovanje/ ) poteka glasovanje med 1. in 28. 2. 2022.

Z izbiro društva, v našem primeru Cirkulane, in vpisom potrebnih podatkov se bodo zbrani glasovi oziroma zbrane »čebelice« pretvorile v točke, te pa se bodo prištele številu točk, ki jih je posamezni prijavitelj dosegel na prvem delu razpisa.

Trije upravičenci, ki bodo na način seštevanja točk dosegli najvišje število točk, bodo prejemniki tipiziranega učnega čebelnjaka, čebeljih panjev in treh čebeljih družin. Četrtega upravičenca izmed štirih PRVA* ne glede na doseženo število točk lahko izbere direktno.

*Sponzor učnih čebelnjakov je PRVA Pokojninska družba, d.d.

K oddaji glasov vas vabimo in se vam za vsak glas v naprej zahvaljujemo:

Mentorji čebelarskega krožka, ravnateljica OŠ Cirkulane-Zavrč, predsednika čebelarskih društev in predvsem mladi čebelarji.

(Skupno 196 obiskov, današnjih obiskov 1)