Dragi učenci, spoštovani starši.Stopili smo v mesec, prežet s kulturo in dediščino. Daljši dnevi in toplejši sončni žarki naznanjajo, da je tukaj mesec februar. V daljavi že slišimo odmevanje pokov, s katerimi »pokači« oznanjajo začetek pustnega časa. Jutra nas pozdravljajo v dišeči svežini, upanju, novem zagonu. V preteklem tednu smo ponovno izvedli dva dneva dejavnosti, pri katerih so se naši učenci malce odmaknili v naravo in združili prijetno s koristnim; učenje v stiku z naravo in dojemanje kulture seveda še kako gresta z roko v roki.

Velika pohvala gre še zmeraj našim učencem, ki delajo na daljavo. Zelo sem ponosna na vas, kajti zavedam se, da je v teh časih potrebne morda malce več motivacije. Dokazujete, da se zmorete soočiti s prav vsemi izzivi. Upam, da si v teh dneh malce odpočijete in naberete novih moči. Želim si, da bomo prav kmalu vsi skupaj stopali po našem hramu učenosti in dosegali željene vrhove. Prav tako so se izkazali naši učenci, ki so se že vrnili in svoje delo opravljajo v šoli. Bravo prav vsem!

Hvala tudi vam, dragi starši. Za čisto vsak košček v mozaiku šolskega procesa na daljavo. Hvala, ker ste razumljivi, ker iščete poti in gradite most medsebojnega sodelovanja. Prepričana sem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo! Hkrati vas obveščam, da smo prejeli okrožnico, po kateri se tudi v naslednjem tednu pouk nadaljuje po do sedaj ustaljeni navadi.

V ponedeljek, 8. februarja, obeležujemo slovenski kulturni praznik. Še en čudovit dan, ko se ponovno spominjamo našega največjega poeta, slovenske kulture in jezika. Zelo velikokrat pozabimo, da je »ljubezen do kulture kot cvet ki se odpira v neskončno globino srca.« Zato jo negujmo, zalivajmo in jo ponosno širimo v svet.Vabimo vas, da si ogledate našo virtualno proslavo ob obeležitvi kulturnega praznika, ki jo najdete na našem profilu ali na tej spletni povezavi

https://www.youtube.com/watch?v=ZMfg58pc9g8&feature=youtu.be

Uživajte v soncu in bodite — sonce! 🌞🌻🌞

Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)