Spoštovani starši, dragi učenci!

V teh dneh popisujemo zadnje strani leta 2020 in odpiramo vrata novi zgodbi in novim izzivom. Strani v knjigi leta, ki se poslavlja, so bile razburljive, včasih težke, predvsem pa neznane. Leto, ki nas je neusmiljeno preizkušalo na vse možne načine, je v nas zagotovo pustilo tudi spoznanje o vrednotah, na katere smo zadnje čase malce pozabili.

Posebej ponosna sem na naše učence, ki so se vedno znova znali soočiti s preprekami in hitro našli boljše rešitve. Verjamem, da so vam začetne ovire predstavljale neko novo priložnost. Iz tedna v teden ste dokazovali svojo odgovornost in čudovit odnos do šolskega dela v šoli in na daljavo, znali ste sodelovati in ozavestiti tiste lepe lastnosti, ki se jih morda prej niste niti zavedali. Želim vam, dragi učenci in učenke, da vam bo čimprej dana možnost po druženju s prijatelji, pridobivanju znanja v šolskih klopeh, skupaj z učitelji in učiteljicami. Z optimizmom zrem v prihodnje novo leto in verjamem, da bomo ponovno spisali čudovite strani znanja, uspehov in velikih dosežkov. Sedaj je čas, da si zasluženo odpočijete in užijete praznične dni v zavetju toplega doma.

Dragi starši, zahvaljujem se vam za trud v preteklem letu. Za vsak trenutek časa, ki ste ga namenili podpori otrok, jim stali ob strani, ko pot ni bila le ravna. Verjamem, da smo vsi skupaj spoznali, kako krhki in hkrati močni smo skupaj, zato si prav vsi ob tem zaslužite eno veliko pohvalo za vse napore. Izrekam vam zahvalo za vse napore in vloženo delo. Hvala vsem in vsakemu posebej, tudi lokalnemu okolju, saj nas medsebojno povezovanje dela še močnejše in sodelovanje še bolj učinkovite.

V teh dneh se spominjamo tudi naše čudovite dežele, ki obeležuje trideset let, odkar smo se Slovenci odločili zanjo. Želim si, da bomo kmalu lahko uživali v njenih lepotah, se podali na nove dogodivščine in odkrivali nove kotičke. 

Dnevi, ki prihajajo, naj prinesejo čarobne praznike in zvrhan koš zdravja v letu 2021, ki trka na vrata. Zdaj je čas, da se ozremo v prihodnost, da se ponovno spomnimo najlepših stvari, kajti največjih in najlepših daril nikoli ne najdemo pod smrečico; največja darila so tista, ki ležijo v naših srcih in jih lahko brezskrbno delimo med druge.

Hkrati vas vabim k ogledu naše proslave ob dnevu samostojnosti in enotnosti v luči praznikov, ki so jo zasnovali naši učenci v preteklih tednih in jo prilagamo v spodnji povezavi.

Srečno v novem letu, naj bo prepleteno z vsem, kar nas osrečuje in razsvetljuje! Vaša ravnateljica

Prijeten ogled šolske virtualne proslave ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter bližajočem božiču.

(Skupno 196 obiskov, današnjih obiskov 1)