ikonca

Spoštovani starši in učenci.

Občina Cirkulane  vabi učence od 2. do 7. razreda , da se pridružite »Zabavni šoli nogometa«, ki ga organizirajo v sodelovanju z občinami Videm ter sosednjimi hrvaškimi občinami Bednja in Lepoglava.

Povabili so učence osnovnih šol na druženje v času od, 26. avgusta 2014, do 30. avgusta 2014, v obsegu 5 ur dnevno na OŠ Videm in hrvaških  osnovnih  šolah. Igre bodo potekale tri dni v Lepoglavi, dva dni  pa na Vidmu. Otvoritev bo 26. avgusta 2014, na Vidmu, 30. avgusta 2014 pa bo zaključek iger v Lepoglavi. Aktivnosti bodo potekale od 9. do 13. ure.

Odprta zabavna šola nogometa je pravzaprav več kot le šola nogometa. Je tudi zavedanje o pomembnosti,  enakopravnosti, spoznavanja pomena »fair playa« ter način sklepanja prijateljskih vezi. Vse nastale stroške (učitelji, enotne majica, kapa,žoga, plastenke za vodo, zapestnice in  prevoze med OŠ Videm in hrvaškimi šolami) krije občina Cirkulane. Starši morate svoje samo otroke pripeljati  na OŠ Videm vsak dan zjutraj in jih po končanem druženju odpeljati domov. Za vmesne prevoze je poskrbljeno s strani organizatorjev. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. Z vami bo tudi učitelj športne vzgoje g. Mitja Vidovič. Vse ostale informacije boste dobili v sredini meseca avgusta. Otroci bodo potrebovali veljaven osebni dokument za prestop meje.

Omogočite svojemu otroku brezplačno sodelovanje na poletni zabavni šoli in mu popestrite počitnice. 

Prosimo, da vsi, ki vas zanima to druženje izpolnite prijavnice in jih vrnete v tajništvo šole do srede, 2. julija 2014.

Hvala za zaupanje in lep pozdrav.           

                                               Ravnateljica: Suzana Petek

pdfRazpis in prijavnica za Zabavno šolo nogometa

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)