ikonca

V četrtek, 5. junija 2014, se je v športnem parku Bonifika v Kopru odvijal Festival športa mladih. Prireditev je obeležila zaključek šolskih športnih tekmovanj, hkrati pa je potekalo finalno državno tekmovanje osnovnošolcev v atletiki in judu. Poleg velikega števila tekmovalcev si je prireditev ogledalo preko tisoč osnovnošolcev, ki so ob bogatem animacijskem programu imeli kaj videti in početi. Lahko so se spoznali in preizkusili v različnih športnih panogah, preizkusili svoje spretnosti in sposobnosti, predvsem pa se zabavali.

Medtem so se na atletskem stadionu potili najboljši atleti, v športni dvorani OŠ Koper pa najboljši judoisti. Med njimi tudi učenka OŠ Cirkulane-Zavrč, Viktorija Zadravec, ki se je na prvenstvo uvrstila kot področna prvakinja (Maribor, 31.5. 2014). Ker je Viktorija učenka 7. razreda, se je državnega prvenstva udeležila prvič. V kategoriji do 52 kg, je z dvema suverenima zmagama na ippon (10 točk) postala državna prvakinja!

Tako imamo po državnih naslovih Veronike in Doroteje Domjan v atletiki leta 2011  na OŠ Cirkulane-Zavrč spet državno prvakinjo, kar je vsekakor zelo velik uspeh in zelo dobra promocija šole in kraja. Iskrene čestitke Viktoriji in veliko uspeha ter truda še naprej!

Mentor: Mitja Vidovič

Nekaj slik

(Skupno 244 obiskov, današnjih obiskov 1)