ikonca

V petek, 31. januarja 2014, se učenci od 7. do 9. razreda imeli zimski športni dan. Izbirali so lahko med tremi aktivnostmi: smučanjem, zimskim planinskim pohodom in drsanjem. Drsalci so se odpravili v Ledno dvorano Tabor v Mariboru. Kljub temu, da je večina učencev prvič stala na drsalkah, jim je šlo zelo dobro od nog in že po nekaj uvodnih minutah previdnega drsanja, so švigali naokoli, kot da drsajo že od malega. Tisti bolj raizigrani so se lovili, poizkušali razne spretnosti na ledu, nekateri pa so le uživali ob glasbi in se z roko v roki prepustili ledeni idili. Ko jim je postalo hladno, so se okrepčali s toplim čajem. Vsem pa je čas prehitro minil in bi radi ostali še dlje, a čakal nas je že avtobus proti domu. Z željo, da drugo leto drsanje ponovimo, smo se odpravili domov.

Smučarji in pohodniki so že tradicionalno odšli na Pohorje, na smučišče Trije Kralji. Vremenske razmere jim letos niso bile najbolj naklonjene, prav tako ne snežne razmere. A kljub temu so uživali v smučarskih zavojih, obnovili so svoje smučarsko znanje, predvsem pa se dodobra razmigali.

Učenci 6. razreda, so 28. marca prav tako odšli na drsanje, saj jim je zaradi vremenske ujme letos odpadla zimska šola v naravi, kjer so prvotno načrtovali izvedbo zimskega športnega dne. Tudi oni so neizmerno uživali v drsanju, od tam so tudi fotografije.

Športni pedagogi OŠ Cirkulane-Zavrč

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)