ikonca

Spoštovani starši in učenci!

Pošiljamo vam ponudbo s prijavnico za smučarsko šolo v naravi za učence 6. razreda. Šola v naravi je pedagoški proces izven sedeža šole, ki ima pri otrocih poseben pomen. Takrat se še posebej krepijo vezi med učenci, saj so skupaj 24 ur, kar jim daje možnost razvijanja pristnih prijateljskih odnosov. Ker učenje v šoli v naravi poteka v sproščenem vzdušju, so otroci zelo motivirani, zato je učenje zelo učinkovito.

Našim otrokom bi tudi letos radi omogočili kvaliteten smučarski tečaj v okviru šole v naravi. Želimo si, da bi vsak človek kdaj doživel užitke vijuganja po belih strminah. Otroštvo pa je čas, ko nam učenje smučanja gre najlažje od nog. Ker nam je letos uspelo s prijavo na razpis za kapacitete doma CŠOD (dobili smo CŠOD Vojsko), imamo priložnost ponuditi šolo v naravi po izjemno ugodni ceni, zato si želimo, da bi se je udeležili vsi učenci.

Vojsko je redko poseljena kraška planota v predalpskem Idrijskem hribovju, ki leži med Cerkljanskim hribovjem na severu, Rovtarskim na severozahodu in Trnovskim gozdom na jugu. V tem klimatsko neugodnem okolju so se naselili ljudje, da bi se ukvarjali z gozdarstvom za potrebe idrijskega rudnika. Na planoti so predvsem samotne kmetije. Prelepa narava se vsakemu posamezniku za vedno ohrani v spominu. CŠOD na Vojskem nam poleg smučanja in lepih pogojev za bivanje ponuja tudi veliko možnosti za izvedbo dodatnih aktivnosti, kot so smučarski tek, pohodništvo…

pdfPredstavitev

pdfPrijavnica

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)