Spoštovani starši.

V petek, 27.10.2023, nas čaka pomemben dan – dan praznovanja naše šole Zavrč.

Za nas bo to poseben dan, saj ga bomo obeležili s prireditvijo ob 250+2 letnici šole, ki smo jo nameravali izvesti že v letu 2021, a nas je žal takrat ustavilo takratno stanje. 

Ta dan bo zato za učence v Zavrču potekal malce drugače. Dopoldne bodo otroci doma, saj pouka ne bo, v šolo pa bodo prišli popoldan ob 15.00 uri, ko se bodo pripravili na prireditev  in imeli tudi malico.

Prosim vas za pomoč pri prevozu otrok v šolo, hkrati pa vas obveščam, da bodo na domačih relacijah vozili tudi šolski kombiji. Šolski kombi bo vozače začel voziti ob 13.25 uri z začetne postaje in vozil do razvoza otrok v šolo –  glej prilogo Vozni red.

Prosim, če otroke odpeljete starši po končani prireditvi domov.

Ob 18. uri bo osrednja prireditev z naslovom “Pogled nazaj”, na katero ste zares prisrčno vabljeni starši, babice, dedki, sosedje in vsi, ki bi želeli dan obeležiti z nami. Predstavili se bodo naši otroci iz vrtca in šole, ki že pridno vadijo svoje točke.

Po končani prireditvi si bo mogoče ogledati tudi razstavo ob spominskem obeležju šolstva v Zavrču in sicer v jedilnici naše šole. 

Lepo vas pozdravljam in se zahvaljujem za razumevanje, hkrati pa se izjemno veselim dne, ko se vsi skupaj ponovno srečamo – na mestu, kjer si znanje in otroško veselje podajata roko. 

S spoštovanjem in vse dobro, 

ravnateljica Suzana Petek

Vozni red na dan prireditve

Uradno vabilo

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)