Spet se bliža dogodek, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo – POHOD PRIJATELJSTVA, naša največja prireditev 15. jubilejni Pohod prijateljstva bo v soboto, 20. aprila 2024. Prireditev je veliko več kot pohod. Je druženje generacij, srečanje prijateljev, otrok, vseh občanov, društev, vseh deležnikov iz občin Cirkulane in Zavrč. Poleg pohoda iz Dolan do Cirkulan, ki se bo začel ob 9.30, nas od 10.30 naprej na prizorišču (Stadion ŠD Cirkulane) čaka veliko zabavnega dogajanja, ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, lokalna tržnica in še marsikaj. Čudovit dan bomo okoli 14.00 ure zaključili.

Vabimo vas, da se nam pridružite na prireditvi, če ne na pohodu, pa vsaj na družabnem delu od 10.30 naprej. Pripeljite tudi svoje prijatelje. Skupaj bomo preživeli prijeten dan!

Navodila za udeležence:

Za prevoz udeležencev pohoda do Dolan poskrbite sami. Če se bo tudi šofer udeležil pohoda, najprej odpelje pohodnike v Dolane, potem parkira avtomobil v Cirkulanah na parkirišču in se v Dolane vrne z brezplačnim avtobusom (8.30, 8.45). Pohod se bo začel ob 9.30. Prosimo vas, da na pohod pridete primerno opremljeni.

PRISRČNO VABLJENI!

Ravnateljica:
Suzana Petek
(Skupno 138 obiskov, današnjih obiskov 1)