Spoštovani starši!

Šolsko leto 2023/2024 se bliža h koncu in že smo z mislimi pri novem šolskem letu.

Izbrali smo učna gradiva in potrebščine, ki jih bodo učenci potrebovali naslednje šolsko leto – 2024/2025.

Učenci 1., 2. in 3. razreda bodo prejeli gradivo (delovne zvezke) brezplačno, stroške nabave krije Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje. Gradiva bo kupila šola in jih boste dobili septembra v šoli. Ostale šolske potrebščine kupite sami.

Za učence od 4. do 9. razreda pa vsa učna gradiva in šolske potrebščine kupite starši sami. Brezplačna je izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada.

Seznami učnih gradiv in potrebščin so objavljeni na spletni strani šole, v fizični obliki jih bodo učenci prejeli tudi v šoli.

Vsi učenci bodo prejeli tudi naročilnice za učbeniški sklad – za brezplačno izposojo učbenikov. Skrbnici učbeniškega sklada, knjižničarki Marici Zebec, jih morajo vrniti najkasneje do 20. junija. Navodila, kako ravnajo učenci z izposojenimi učbeniki, so objavljena na spletni strani šole. Navodila uporabnikom učbeniškega sklada so objavljena na spletni strani šole (ovijanje učbenikov…).

Učna gradiva in / ali šolske potrebščine lahko kupite kjerkoli – v katerikoli knjigarni (Kopija-nova, Bukvica, DZS, Mladinska knjiga, Rokus Klett, Merkator…), na voljo pa vam je tudi e-naročilo pri KOPIJA-nova.

Povezava (link) KOPIJA-nova: Kopija-nova

DZS

Go2Shop

Cirkulane, junij 2024

Knjižničarka in upravljavka učbeniškega sklada, Marica Zebec


Seznam gradiv Cirkulane

Seznam gradiv Zavrč

Navodila za ovijanje

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)