Dragi učenci, spoštovani starši.

Poletje je minilo kot bi mignil in na vrata že pripeljalo prvi jesenski mesec, september. Slednji oznanja tudi to, da se ponovno odpro vrata naše šole za učence in učenke. Naše učilnice in hodniki bodo ponovno napolnjeni z iskrivim nasmehom, igrivostjo in otroškim veseljem. Vsako leto prinaša nove izzive in tudi nova pričakovanja. Veseli smo, da bomo ponovno lahko širili znanje, osvajali vrhove učenosti in leteli na krilih radovednosti. Tudi v šolskem letu 2023/2024 si želim močnega povezovanja z vami, spoštovani starši, saj menim, da lahko le skupaj stremimo k uspešnim vzgojno-izobraževalnim ciljem. Naša vrata so za vas zmeraj na stežaj odprta, kajti ravno v sodelovanju in komunikaciji tista moč, s katero lahko učencem in učenkam omogočimo kakovostno rast, izobrazbo in razvoj. Verjamem, da je pred nami še eno šolsko leto, ki ga bomo z veseljem posipali z veliko mero radovednosti, znanja in zadovoljnih nasmehov. Hvala, ker ste in ker boste svojim otrokom tudi skozi to šolsko leto omogočali podporo, jih spodbujali, z njimi čustvovali in jim stali ob strani, tudi ko pot ne bo čisto ravna. Vsem skupaj nam bo skupaj z vami in sodelavci tako uspelo  v učencih oblikovati vrednote, ki jih bodo odnesli s seboj v življenje.

V naših šolskih hiškah v Cirkulanah in Zavrču bo tako ponovno veselo že v petek, 1. septembra. Ta dan je prvi šolski dan in verjamem, da ga mnogi že nestrpno pričakujemo. V priponki Vam zato pošiljam obvestilo in vse informacije o prvem šolskem dnevu ter vozni red kombijem za obe lokaciji.

Želim vam prekrasen in miren začetek novega šolskega leta, našim učencem in učenkam pa veliko pozitivne energije in optimizma, da bodo lažje dosegali vse zastavljene cilje. Sonček naj vam sije kar se da močno tudi v septembrskih dneh; četudi ga ne bo nad nami, naj močno sije v nas samih.

Ravnateljica Suzana Petek


Vabilo za prvi šolski dan

Prevozi za prvi šolski dan – Cirkulane

Prevozi za prvi šolski dan – Zavrč

(Skupno 138 obiskov, današnjih obiskov 1)