Maškare že zvončkljajo in odganjajo zimo.  Pred nami je mesec marec. Mesec, ko se se prebuja narava, zjutraj pa nas pozdravi pesem ptic. Vesela sem, da  je za nami že več kot polovica šolskega leta, v katerega smo stopili negotovo, a na obzorju se že kaže svetloba. Kljub vsemu smo uspeli do sedaj izpeljati izobraževalne cilje, dneve dejavnosti in ostale aktivnosti, ki smo si jih začrtali.

Pri spopadanju z izzivi je ključno zaupanje vase. Lepo je vedeti, da tako lepo sodelujemo, se povezujemo in znamo prisluhniti drug drugemu. Zahvaliti se želim vsem staršem, ki bodrite in spodbujate naše otroke na poti do cilja; da jim prisluhnete in jim date vedeti, da niso sami.

Otroci, hvala tudi vam. Za vso zbujeno radovednost in smeh, ki nam popestri vsakdanje dni. Mi vam obljubljamo, da se bomo še bolj trudili in opravljali svoje poslanstvo v najboljši možni meri. Naša skupna naloga je, da šola ostane varen prostor, kjer boste lahko nemoteno raziskovali, ustvarjali, se radovedno učili in družili. Poleg poglavitnega cilja, da uresničimo naše vzgojne in učne cilje, si želimo ostati zvesti otroškim srcem in optimistično nadaljevati začrtano pot.

Dragi učenci! Naj bodo torej počitnice, ki so pred vrati, čas, ko nas letni čas zvabi v svoj objem, sončni žarki pa svet obsijejo z večjo močjo. Pustni čas je idealna priložnost, da si na obraz nadenete nasmeh in veselje in zbudite v sebi najgloblje mistične želje. Ali, kot pravi slovenski poet, »naj se sliši po dobravi tvojih šem veselih vrisk.«

Pazite nase in se vidimo kmalu.

Vaša ravnateljica.

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)