Spoštovani starši, dragi učenci.

Te dni nas je končno razveselilo vse tisto, kar pritiče mesecu decembru; griče je pobelil sneg in vas zagotovo “pregnal” k zimskim radostim, okrog nas pa so se pričele prižigati tudi lučke, ki naznanjajo čarobnost in upanje. Tudi v tem tednu bi vam rada čestitala za opravljeno delo. Upam, da ste se kljub šolskim obvezam naužili zimskih vragolij, naredili največjega snežaka in se s sanmi spustili z domačega “brega”. Kako lepo bi bilo, če bi bila narava skozi vso zimo odeta v belo, kajne? 

Spoštovani starši, hvala vam za sodelovanje tudi v tem tednu. Ponovno ste bili učencem v veliko oporo in morda porabili veliko mero strpnosti, razumevanja in prostega časa. Obljubim vam, da se bomo še naprej trudili ohraniti čim boljšo izobraževalno kondicijo, kakršno nam dopušča situacija. Veseli smo, da smo že skorajda utečeni, a učence vedno bolj pogrešamo.

Dragi učenci! Želim vam povedati, da sem zelo vesela, da ste pod šolsko “streho” pospravili še en teden. Videla sem, kako ustvarjalni ste bili. Izpod vaših rok so nastali čudoviti izdelki, ki pričajo o tem, da znate domiselno uporabiti tudi stvari, ki jih imate v svoji bližini. Velika pohvala torej vsem učencem, ki plujete po vodah učenosti. Vem, da vam v tej situaciji ni vedno lahko, a bodite močni, strpni, predvsem pa ves čas zaupajte vase. Prav vse vam bo uspelo. In če se zgodi, da motivacija že predčasno skoči na počitnice, da presenetijo neprijetni občutki … hitro malce v naravo in zavrtite si slovensko pesem, ki pravi takole: “Dobro jutro življenje, lahko noč negativa, kaj bo jutri, ne vem, a ta moment tukaj šteje!”

Hkrati vas želim obvestiti, da se na podlagi okrožnice MIZŠ z dne 10. 12. izobraževanje na daljavo nadaljuje po ustaljeni navadi.

V upanju in močni želji, da na šolskih hodnikih kmalu zazveni otroški smeh ter radovednost zažari v očeh, vas prav lepo pozdravljam. Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)