Spet se bliža dogodek, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo – POHOD PRIJATELJSTVA, naša največja prireditev, s katero obeležujemo tudi dan šole. 10. jubilejni Pohod prijateljstva bo v soboto, 22. aprila 2017. Prireditev je veliko več kot pohod. Je druženje generacij, srečanje prijateljev, otrok, vseh občanov, društev, vseh deležnikov iz občin Cirkulane in Zavrč, pa tudi širše. Poleg pohoda (Borl-Cirkulane) nas od 10.30 naprej na prizorišču (Stadion ŠD Cirkulane) čaka veliko zabavnega dogajanja, ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, tržnica in še marsikaj. Čudovit dan bomo okoli 14. ure zaključili s podelitvami nagrad udeležencem.

Pričakujemo, da se prireditve udeležite cele družine, povabite pa tudi svoje prijatelje. Želimo si, da ima vsak otrok ob sebi nekoga od bližnjih. V primeru, da otroku ne morete zagotoviti spremstva, bodo učence na pohodu spremljali učitelji. V nahrbtniku imejte pijačo za pohod. Vsak učenec prejme na cilju malico. Ostali udeleženci boste lahko dobili hot-doge (prostovoljni prispevek), za pijačo bo prav tako poskrbljeno. Pestra bo tudi ponudba domačih izdelkov na lokalni tržnici.

Za prevoz udeležencev do gradu Borl poskrbite sami. Če se bo tudi šofer udeležil pohoda, najprej odpelje pohodnike na Borl, potem parkira avtomobil v Cirkulanah na parkirišču in se na Borl vrne z brezplačnim avtobusom (8.30, 8.45). Za učence brez spremljevalcev bo po potrebi organiziran prevoz s kombijem. Pohod se bo začel ob 9.00. Za otroke iz vrtca bo organiziran mini pohod ob 9.30 izpred Vrtca Cirkulane. Prosimo vas, da na prireditev pridete primerno opremljeni in oblečeni, na poti in prizorišču pa imate nadzor nad svojim otrokom. V primeru slabega vremena se prireditev prestavi.

PRISRČNO VABLJENI!

Učenci in učitelji OŠ Cirkulane-Zavrč

Povabilo ambasadorja Pohoda prijateljstva 2017

Uradni letak prireditve

Zemljevid poti

(Skupno 280 obiskov, današnjih obiskov 1)