Kros_Jesen

V množici prireditev za otroke na Ptujskem je v Tednu otroka potekal tudi jesenski medobčinski kros na Vidmu pri Ptuju. Sreda, 5.10.2016 je bil sicer hladen, a lep sončen dan, dan ko so poleg otrok svoj dan praznovali tudi učitelji.

Učenci OŠ Cirkulane-Zavrč so bili med vsemi šolami s 45 udeleženci najštevilčnejša ekipa, kar je najverjetneje posledica uspeha akcije Začni mlad, tekmuj pošteno, kjer so se učenci množično navdušili nad tekom. Naši učenci pa niso bi samo številčni, bili so tudi zelo uspešni.

Najbolj so izstopale tri učenke, ki so posegle po kolajnah. Prvo je s tretjim mestom osvojila učenka 5.a razreda, Julija Maučič. To je bila tudi njena prva udeležba na krosu. Pri učenkah 7. razredov smo osvojili kar dve kolajni. Drugo mesto je osvojila Kaja Slapničar, tretje pa njena sošolka Nuša Štumberger.

Tudi fantje so bili uspešni, zelo blizu stopničk sta bila učenca Viktor Pravdič in Lion Kokot s 5. mestom. Dosegli smo še veliko uvrstitev med najboljših deset, kar so prav tako odlični rezultati, vredni čestitk. Najbolj pa nas veseli dejstvo, da naši učenci radi tečejo in se gibajo v naravi. Kaj je lahko še boljšega kot to?

Mentorja:
Mitja Vidovič
Dejan Vilčnik

(Skupno 359 obiskov, današnjih obiskov 1)