Naziv delodajalcaOSNOVNA ŠOLA CIRKULANE-ZAVRČ  
Naslov delodajalcaCIRKULANE 57 , 2282 CIRKULANE  
Kontaktna oseba delodajalca za kandidatekontaktna oseba: PETEK SUZANA telefon: 02 795 23 90 el. naslov: suzana.petek@cirkulane-zavrc.si  
Naziv delovnega mesta oziroma delaprojektno delovno mesto: vzgojitelj začetnik
Število prostih delovnih mest1
Opis del in nalogvzgojitelj začetnik bo pridobival vzgojno-izobraževalne izkušnje, ki so obvezne za pridobitev poklicne kvalifikacije in opravil vse z zakonom in drugimi predpisi določene aktivnosti za pristop k strokovnemu izpitu s področja vzgoje in izobraževanja. preko organiziranega in strokovno vodenega praktičnega usposabljanja v oddelku se bo uvajal v vzgojno-izobraževalno delo.
Pričetek dela1.1.2022  
Upravna enota delovnega mesta oziroma delaPTUJ
Poklicna strokovna izobrazbavisokošolska 1.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Izobraževalne vede in izobraževanje učiteljev (splošno)
Drugi pogojiZaposlitev ustreznega strokovnega delavca začetnika na projektnem delovnem mestu se izvede le v primeru, da je delodajalec na javnem razpisu izbran. Vzgojitelj začetnik je oseba, ki nima opravljenega strokovnega izpita na področju vzgoje in izobraževanja, a izpolnjuje vse ostale z zakonom in drugimi predpisi določene pogoje za opravljanje vzgojno izobraževalnega dela vzgojitelja v javnoveljavnem programu oziroma programu s pridobljeno javno veljavnostjo, ki ga izvaja vzgojno izobraževalni zavod in išče prvo zaposlitev oziroma ima manj delovnih izkušenj na področju vzgoje in izobraževanja, kot jih za pristop k strokovnemu izpitu zahteva Pravilnik o strokovnem izpitu strokovnih delavcev na področju vzgoje in izobraževanja. Kandidat mora k vlogi predložiti ŽIVLJENJEPIS, POTRDILO O USTREZNI IZOBRAZBI, POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI Ministrstva za pravosodje in POTRDILO, DA OSEBA NI V KAZENSKEM POSTOPKU (okrožno ali okrajno sodišče). 
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 6 mesecev  od 1.1.2022 do 30.6.2022
Delovni čas40 delovnih ur/teden  
Datum objave na spletni strani šole21.9.2021
Rok za prijavo kandidatov  3 dni od objave, do 24.9.2021
Način prijave kandidatovkandidati naj pošljejo pisno vlogo po redni pošti z dokazili o izobrazbi, življenjepisom

URADNI DOPIS

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)