Spoštovani starši, dragi otroci. 


➡️ Najlepši mesec v letu je pričel trkati tudi na naša vrata. Mesec, ki prinaša toplejše dni, rdeča lička, cvetoče travnike in ptičje popevke. Maj je zmeraj tako čaroben, kajne?🌞V petek smo zaključili še zadnji dan pouka pred prvomajskimi počitnicami, ki se po šolskem koledarju pričnejo 26. aprila in trajajo do petka, 30. aprila.


➡️ S poukom bomo tako ponovno pričeli v ponedeljek, 3. maja 2021.
S torkovim dnevom upora proti okupatorju se spominjamo tudi težkega obdobja druge svetovne vojne v Sloveniji, z dvema prazničnima dnevoma ob koncu naslednjega tedna pa obeležujemo praznik dela, s katerim se spominjamo prizadevanj delavcev v preteklosti. Tukaj pripenjamo oba kratka predstavitvena filmčka, ki si ju lahko ogledate in morda kaj novega naučite.


🎥🌹PRVI MAJ: https://youtu.be/qqg6-lt4IpM
🎥DAN UPORA PROTI OKUPATORJU: https://youtu.be/OTd9D2DYm-s


🏞🌞🤸‍♀️Predvidevam, da boste te praznike in počitnice izkoristili čudovito. In prav je tako! Pojdite v gozd, zavihtite pedala na kolesih, osvojite kakšen vrh, odkrivajte naravo, štejte oblake na prvi pokošeni trati, pomagajte pri opravilih v naravi in si odpočijte v družbi najbližjih. Naberite si novih moči, da bomo lažje zdrveli ciljni črti naproti; uspelo nam bo prav vse, kar smo si zadali!
🌞

Želim vam lepo preživete praznične dni, vidimo se takrat, ko koledar nam ponudil bo majske dni. Obdajte se s sončkom in ga spustite tudi v svoje srce🌞❤.

Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)