Spoštovani starši, dragi učenci!

Štejemo zadnje januarske dni, dnevi se vztrajno daljšajo in čas izjemno hitro beži. V teh dneh se nam bojda obeta toplejše vreme, kar bo idealna priložnost, da se vrnemo v naravo, v naše gozdove in na travnike, saj nam ravno to pomaga, da se celostno počutimo odlično in usmerimo svoje misli v pozitivno prihodnost. Ta teden smo na naši šoli obeležili tradicionalni teden pisanja z roko. V časih, ko smo veliko časa za računalniki, smo pisanje morda nezavedno zanemarili, zato je ta teden odlična priložnost, da smo ponovno obudili njegov pomen. Rada bi se zahvalila vsem staršem, ki bodrite naše otroke med delom na daljavo, vztrajate skupaj z njimi in za njih ter jim dajete spodbudo. Izredno ponosna sem na naše učence, ki marljivo oddajajo naloge, vzorno sodelujejo pri delu na daljavo in si medsebojno pomagajo. Zelo močno si želim, da se kmalu prav vsi vrnemo v šolske klopi in mislim, da nam bo kmalu uspelo. Do takrat pa – povezujmo se, vztrajajmo, spodbujajmo, bodimo strpni in polni optimizma.

V tem nagovoru vas še posebej želim obvestiti, da se nekateri učenci v prihodnjem tednu končno vračajo v šolske klopi. Na podlagi odločitve Vlade RS in okrožnice MIZŠ, ki smo jo prejeli 20. 1., bo od torka, 26. 1. 2021, vzgojno-izobraževalno delo izključno za učence od 1. do vključno 3. razreda potekalo v prostorih šole, in sicer po modelu C. Hkrati vas obveščam še, da bo vzgojno-izobraževalno delo za učence od 4.-9. razreda še naprej potekalo na daljavo.

O vseh ostalih podrobnostih vas bodo obvestile vaše razredničarke.

Hkrati vam sporočam, da od torka, 26. 1. 2021, začnejo v polnem obsegu svojo dejavnost opravljati tudi vrtci.

Izjemno se veselim, da se kmalu vidimo v šolskih klopeh, do takrat pa – ostanite zdravi! In ne pozabite: »Živeti s pozitivnimi mislimi, ima prednosti – vedno te potiska naprej. Na prave kraje med prave ljudi.«

Ravnateljica Suzana Petek

Na spodnji povezavi si lahko ogledate, zakaj je pisanje z roko koristno:

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)