Cin-cin-cin, budilka zazvoni, 

me kar iz postelje zavrti. 

V domačo učilnico odhitim, 

da prve ure na “Zoomu” ne zamudim.

Prste sem po tipkovnici “spustil”, 

spet se bom nekaj novega naučil!

Spoštovani starši, dragi učenci. 

November nam maha v slovo. Turoben mesec, a za njim vedno posijejo lučke; na naših drevesih, pa tudi v srcu. Več kot mesec dni je že, odkar smo doma, pa se zdi že kot cela večnost. Naše želje po vrnitvi so velike, bi jih morda morali napisati tudi Božičku? Pravzaprav vem, da ta situacija ne bo trajala večno, zato imejmo pred sabo misel, da nam je ta situacija postavila le še en izziv na poti učenosti. Učenci, ponosna sem na vas. Zlasti na male prvošolčke, ki orjejo ledino kakor tudi na velike junake. Zares dokazujete, da ste odgovorni, marljivi in vztrajni! Tudi na domačih mizah nastajajo čudoviti likovni in literarni izdelki, ki nas bodo nekoč spominjali na “koronašolo”. Čisto vse, kar ste si zadali, vam bo uspelo. Če ne prvič, pa boste poskusili vnovič in zopet in znova.

Spoštovani starši. Ponovno zahvalo ob koncu še enega tedna pouka na daljavo izrekam vam. Pred vrati je že nov teden in s skupnimi močmi bomo brez težav zmogli še enega, to enostavno vem! Hvala Vam, ker ste otrokom opora in skala. Hvala, ker jim pomagate in jih usmerjate, čeprav vem, da vam to vzame tudi veliko vašega časa in energije. Z medsebojno povezanostjo smo samo še bolj močni. 

Obveščam vas, da smo dne 26. 11. prejeli tudi okrožnico MIZŠ, s katero smo bili  seznanjeni s pripravo na morebitno ponovno odprtje vzgojno-izobraževalnega v prihodnjem obdobju, v kolikor bo to dopuščala epidemiološka slika.

Prav tako vas moram obvestiti, da je s sklepom MIZŠ spremenjen tudi šolski koledar (eno ocenjevalno obdobje, ki traja od 1.9. 2020 do 24. 6. 2021).

Želim vam čudovit zadnji novembrski vikend. Zajemite ga s polno žlico in odvrzite skrbi; zdi se namreč, da nam bodo ti dnevi postregli tudi s prvimi snežinkami v tej zimi. V mislih se bom z vami veselila tudi letošnje zimske pravljice, ob tem pa ne pozabite: v naši pravljici, ki jo skupaj pišemo vsak dan znova, ste največji pravljični junaki prav vi — moji učenci!

Vaša ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 141 obiskov, današnjih obiskov 1)