Dragi učenci, spoštovani starši.

Prvi novembrski teden v naših virtualnih učilnicah je za nami. Verjamem, da ste ga preživeli delovno, ob tem pa se razveselili tudi svojih prijateljev in učiteljev, ki so vam pomahali z ekranov. Rada bi vam povedala, da sem neizmerno ponosna na prav vsakega izmed vas, dragi učenci, ki tako vztrajno in redno opravljate svoje vsakodnevne učne obveznosti med šolanjem od doma. Upam, da si med delom vseeno malce spočijete, se sprehodite v naravi in prisluhnete kakšni dobri glasbi. Hvala tudi vam, spoštovani starši! Da ste v tej situaciji našim učencem njihova največja opora in motivacija, da jih spodbujate in bodrite. Te turobne dni se opremimo s pozitivnimi mislimi na prihodnost, saj bo tudi jesenske dni kmalu zamenjal praznični čas in megleno pokrajino bo zagotovo kmalu nadomestila čarobna zimska idila. V primeru kakršnih koli težav, s katerimi se srečate pri učenju na daljavo, se lahko zmeraj mirne duše obrnete na vašo razredničarko, svetovalno delavko ali name. Pomagali vam bomo po najboljših močeh.

Sporočam vam še, da bomo, na podlagi vladne odločitve z dne 12. 11. 2020, z izobraževanjem na daljavo nadaljevali še naprej. S skupnimi močmi, lepo besedo in konstruktivnim pogovorom bomo preskočili prav vse kamenčke, ki jih srečujemo na naših poteh učenosti.

Naj vam ta čas podari veliko novega znanja, pa ne samo tistega šolskega. Želim vam, da se v tem času naučite tudi, da so najpomembnejše stvari tiste, ki jih ne moremo kupiti: ljubezen, topel objem, varno zavetje in močna iskra upanja za prihodnost, ki naj se kmalu razplamti. Zelo se veselim dne, ko si ne bomo mahali le z računalniških ekranov, temveč s šolskih hodnikov.

Lepo vas pozdravljam,
vaša ravnateljica Suzana Petek

                                                                            

(Skupno 125 obiskov, današnjih obiskov 1)