Takoj sem bil navdušen nad to mislijo in v tistem trenutku sem se odločil, da naredim nekaj dobrega za mojo babico in se ji bolj posvetim, kajti velikokrat grem k njej na obisk samo spotoma in na hitro. Čas pa hiti in mogoče mi bo kdaj še žal, da nisem dlje časa postal pri njej in se z njo igral, ali samo pogovarjal.

Moji babici je ime Slavica Zebec. K njej sem šel na obisk, ker sem ji pomagal pri kuhanju in pripravi kosila in še pri pospravljanju mize. Stara je 74 let  in povedala mi je nekaj zanimivih prigod iz njenega življenja, saj sva ravno igrala družabno igro Pot v šolo.

Živo ima še 1 sestro, ki ji je ime Rosika, ima pa tudi 2 hčerki, Zlatko in Zdenko, ima tudi 4 vnuke. Babica je bila po poklicu šivilja. Ko je bila mlada, je zelo rada hodila na vaške veselice in plesala. Naša babica še zdaj kljub zavidljivi starosti zelo rada pomaga v vinogradu in vedno gre k prijatelju Milanu. Odpravi se tudi po gobe v bližnji gozd, rada se sprehaja, rada ima tudi živali, najljubše pa so ji ptice, psi in muce. NAŠA BABICA BO VEDNO NAŠA BABICA. Zelo jo imamo radi, tudi če kdaj nerga in je tečna.

Gabriel Krajnc Zebec, 6. b

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)