V organizaciji iatefl Slovenia je tudi letos potekalo tekmovanje za učence sedmih razredov iz angleškega jezika. Tema letošnjega tekmovanja je bila FIND AND SEEK. Učenci so morali posneti kratek filmček o svojem domačem kraju.

Na naši šoli so se tekmovanja udeležile tri skupine učencev iz 7.a in 7.c razreda. Prva skupina, kjer sta bili Julija Maučič in Taja Štumberger, v vlogi čebelarja pa Jan Vidovič in v vlogi čebelice Gal Fridauer, je predstavila čebelarstvo v Cirkulanah. Naslov njihovega prispevka je TO BEE OR NOT TO BEE. Skupina je prejela 68 točk od 70 in se bo s svojim posnetkom udeležila državnega tekmovanja.

Drugo skupino so sestavljali učenci 7.c razreda. To so Maja Zavec, Nik Arbeiter in Niko Zamuda. Tema njihove predstavitve z naslovom THE FAINTING BEAUTY OF SAINT BARBARA je bila cerkev Sv. Barbare in kraj Cirkulane. Tudi ta skupina se je odlično odrezala in se bo z 68 točkami popotnice udeležila državnega tekmovanja.

Žal je naši tretji skupini zmanjkalo časa. Prejeli so 49 točk in se državnega tekmovanja ne bodo uvrstili. V skupini so sodelovali Jan Vidovič, Tilen Resman in Sebastjan Kkokot. V svojem filmčku so predstavljali grad Borl.

Vsem učencem se zahvaljujem za ves vložen trud in navdušenje, ki so ga pokazali ob tovrstnem delu. Še enkrat vam iz srca čestitam!

Učiteljica in mentorica Marjana Protner

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)