Šolska_Skupnost

Vsako leto v času tedna otroka priredimo sprejem prvošolčkov v Šolsko skupnost, tako smo tudi letos ta svečan dogodek imeli v četrtek, 6. oktobra.
Učenci so pripravili kratek kulturni program v katerem so se nam predstavili. Prav tako kot je ježek Jaka našel svoje prijatelje so tudi naši prvošolci  našli svoje velike prijatelje s katerimi so  po kulturnem programu še preživeli nekaj časa. Moramo pa tudi omeniti, da so prvošolci  s kratko zaobljubo svečano prisegli, da bodo pridni in delavni učenci vseh devet let.

Mentorica šolske skupnosti na lokaciji Cirkulane: Milena Mali

Devetošolka Mateja je tako zapisala:

Na naši šoli je še posebno veselo v Tednu otroka, ko prvošolčki postanejo člani šolske skupnosti.

6. oktobra 2016 smo učenci prvošolčkom pripravili kratek kulturni program. Na koncu programa smo mali in veliki prijatelji zapeli pesem Vi ste naši mali sončki. Vse skupaj nas je nagovorila gospa ravnateljica Suzana Petek in prvošolčkom podelila diplome, seveda so se še prej zaobljubili, da bodo spoštovali in upoštevali šolska pravila. Po kulturnem programu smo se veliki in mali prijatelji skupaj odpravili v učilnico prvega razreda. Kuharice so nas presenetile s sladkimi palačinkami. Po sladkanju smo se igrali različne družabne igre. Prvošolčki so nam, devetošolcem, pokazali njihove igralne kotičke in vse igrače, s katerimi se igrajo. Čas je zelo hitro minil in morali smo se posloviti. Seveda smo si obljubili, da bomo v tem šolskem letu preživeli še veliko tako lepih trenutkov.

Mateja Golc, 9.a

(Skupno 141 obiskov, današnjih obiskov 1)