V torek, 22. 12. 2015, smo imeli predstavo z naslovom MALI PRINC, ki so jo predstavili štirje igralci iz Društva za boljši svet. To igro smo si ogledali učenci od 1. do 9. razreda. Igra se nam je zdela zelo zanimiva, predstava je bila odigrana po naslovu svetovno znane knjige MALI PRINC.

Mali princ je spoznal kar nekaj prijateljev. Ti prijatelji ga na začetku niso poznali in se jim je zdel čuden. Ampak Mali princ si je hotel poiskati prijatelja, ki bi mu pomagal ozdraviti vrtnico, ki jo je imel na svojem planetu. Spoznal jih je kar nekaj; od športnika, čarodeja, poslovneža, zdravnice, otroka, itd. Na koncu so mu vsi hoteli pomagati in so se mu opravičili, da so bili nesramni in niso imeli posluha za njegovo težavo. Vse osebe so se spremenile – postale so dobre. Meni osebno se je predstava zdela zanimiva in poučna.

Tretjo uro smo imeli delavnice s enim od igralcev. Višji razredi smo imeli različne teme, prisotne so bile tudi učiteljice. Pogovarjali smo se o različnih stvareh in se predstavili v igri vlog… Bilo je prijetno in zanimivo.

Zapisal: Žan Kornet, učenec ŠNO iz 9. b

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)