Otroci_Pojejo

V sredo, 18. novembra 2015, smo preživeli prijetne trenutke v družbi najboljših pevcev. V Kulturni dvorani v Goričaku so peli slovenske narodne in zabavne pesmi učenci naše šole. Prireditev je pripravila učiteljica glasbene umetnosti Nastja Pančič Čurin in družba Radio-Tednik Ptuj skupaj z Občino Zavrč.
Prireditev je bila razdeljena v dve kategoriji, v prvi so nas s svojim petjem razveseljevali učenci od četrtega do petega razreda, v drugi še učenca iz osmega in devetega razreda.
Led je prebila Ela Ogrizek Vuzem, s pesmijo Tanje Žagar, številka 3. Nadaljevale so Manuela Zebec s pesmijo Saše Lendero, Dotakni se me tam , Neža Zebec, s pesmijo skupine Foxy Teens, Gremo fantje. Zala Kelc je prepevala pesem Nuša Derenda: Za Slovenijo živim, Benjamin Kokot, je zapel pesem Dejana Vunjaka: Želim, želim. Sara Težak je zapela pesem Nine Pušlar z naslovom Svet je tvoj. To kategorijo je zaključil Lion Kokot, ki se je predstavil s pesmijo Adijo madam skupine Poskočni muzikantje.

V drugi kategoriji sta se predstavila Gorazd, ki je zaigral na harmoniko in zapel pesem Še vedno jo ljubim, ki jo izvaja skupina Gadi. Minea Gabrovec, pa je zapela pesem skupine Avsenik, z naslovom »Tam kjer murke cveto«.

Preživeli smo lep popoldan, prepleten s prijateljskimi vezmi.

Za nas so bili vsi sodelujoči, zmagovalci.

Vendar po pravilih žirije sta morala biti zmagovalca vsake kategorije razglašena, saj se uvrstita v naslednjo kategorijo tega tekmovanja.

Torej, naj vam razkrijem, zmagovalki sta: Manuela Zebec in Minea Gabrovec.

Čestitam, vsi smo veseli in ponosni nanju.

Manuela in Minea se bosta pomerili v polfinalni prireditvi, ki bo v sredo, 16.decembra 2015, na OŠ Kidričevo.

Obema držimo pesti.

(Skupno 619 obiskov, današnjih obiskov 1)