Zbirka panjskih končnic

Obilica sodelovanj šole v različnih projektih, predstavitvah, prireditvah, …  je narekovala vsebino izvedbe tehniškega dneva, ki smo ga izpeljali v petek, 26. aprila 2013 na obeh lokacijah šole.

Tako so devetošolci reševali tehnične probleme vezane na valeto, dečki iz osmega razreda so nadaljevali delo na avtomobilčku s katerim se bodo predstavili na srečanju Go-Car-Go 2013, osmošolke so si dale dela s pripravami na otvoritev nove Turistično prireditvene dvorane, sedmošolci so se pripravljali na predstavitev Grčije v okviru projekta Države EU, šestošolci pa so izdelovali in poslikali panjske kočnice.

Delo je potekalo sproščeno, učenke in učenci so pokazali veliki kreativnosti in ustvarjalnosti. Pri delu so uživali in naredili vse, kar so si zadali. Poleg tega pa so še vedno imeli čas za sproščeni klepet in razgibavanje v naravi, ko sta sveža barva in lepilo zahtevali svoj čas za sušenje.

Seveda je potrebno izreči zahvalo vsem mentorjem, predvsem pa koordinatorjema tehniškega dneva za pripravo materialov, gradiv, orodij in pripomočkov – učiteljici LVZ Karli Domjan in učitelju TIT Janezu Jurgecu. Brez pridnih rok obeh hišnikov pa naš tehniški dan tudi ne bi tako lepo uspel kot je.

Tisti, ki želite izvedeti več o panjskih končnicah ali projektu Go-Car-Go boste gotovo našli kaj zanimivega na ponujenima povezavama.

Zgornja slika prikazuje nekaj panjskih končnic, ki so narejene v sklopu tehniškega dneva, več o dogajanju si prosim poglejte na spodnji povezavi do galerije slik, ki bo še dopolnjena.

Nekaj slik

 

(Skupno 382 obiskov, današnjih obiskov 1)