Spoštovani starši!

Pred nami je 24. rožnik, zadnji dan pouka. To je za nas praznični dan, ker
-bomo poželi, kar smo sejali
-naša domovina praznuje
-smo uspešno sodelovali v akciji »Star papir za novo upanje«, v kateri smo pridobili 15.000€ za družino Mislovič iz Zavrča, učenci pa nagrado – srečanje s skupino Čuki.

Učenci iz lokacije Zavrč pridejo v šolo tako kot običajno. Najprej se bodo srečali z razredniki, nato pa bodo ob 9.30 odšli v kulturno dvorano v Zavrč, kjer bomo obeležili dan državnosti, podelili srebrna in zlata priznanja ter »žurali« s skupino ČUKI. Prireditev se bo zaključila ob 11.45. Učenci se bodo vrnili v šolo in do odhoda domov počakali v podaljšanem bivanju. Kosil tega dne ne bo.

Učenci iz lokacije Cirkulane pridejo v šolo tako kot običajno. Najprej se bodo srečali z razredniki, nato pa se bodo ob 9.30 odpeljali v kulturno dvorano v Zavrč, kjer bomo obeležili dan državnosti, podelili srebrna in zlata priznanja ter »žurali« s skupino ČUKI. Iz Zavrča se bodo vračali ob 11.45. Kombi izpred šole bo začel voziti domov ob 12.30 in bo vozil neprekinjeno, dokler ne odpelje vseh učencev. Učence lahko odpeljete tudi starši ob 12.30. Kosil tega dne ne bo. Do odhoda domov bodo učenci počakali v podaljšanem bivanju.

Veliko sonca in smeha Vam želim v brezskrbnih počitniških dneh.

Kristina Artenjak,
ravnateljica

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)