Dragi osnovnošolci, drage osnovnošolke, dragi otroci, ki v rokah nosite sonce:

Ob vašem tednu Vam želim, da nikoli ne obupate; da se vedno znova zavedate, da smo nekje za vas tudi odrasli, na katere se lahko zmeraj zanesete in se z nami pogovorite. S kratkimi nožicami stopate po svoji trenutni poti, a delate največje korake do Sonca in Sreče. Želim vam, da vam uspejo vsi cilji, ki ste si jih zadali. Naj vam ta čas nasuje brezskrbne trenutke vašega otroštva, miline in svetlih poti na poti do odraslosti. Vsekakor je na mestu, da se v tem tednu spomnite, kako čudovit in edinstven je vsak od vas, ali, kot bi rekel Pavček, vsak od vas je sonce in vsak je svit.

Pa naj zaključim poslanico s tole čudovito mislijo: Otrok lahko odraslega nauči tri stvari: da je srečen brez razloga, da je vedno radoveden, da se za nekaj neumorno bori. 

Ob pomembnem tednu naj se uresniči predvsem dejstvo, da se bomo zmeraj znali in zmogli s skupnimi močmi ozreti za čudovitim sončnim vzhodom in se neumorno boriti za še lepši jutri.

Dragi učitelji, vzgojitelji, pomočniki vzgojiteljev, svetovalna delavka, knjižničarka, ob našem prazniku vam želim čudovitih dni v najlepšem poklicu. Iskreno čestitam tudi naši učiteljici Vesni Koren ter vzgojiteljici Dušanki Kokot ob prejemu priznanja dr. Franja Žgeča.

Hkrati pa se želim iskreno zahvaliti tudi kuharicam, čistilcem, hišnikoma, računovodkinji, knjigovodkinji, tajniku  in ostalemu delu kolektiva, brez katerega bi naša učilna zidana težko opravljala svoje poslanstvo. Vaša ravnateljica

(Skupno 180 obiskov, današnjih obiskov 1)